Un bătrân a fost accidentat pe o trecere de pietoni din Suceava în timp ce traversa strada la culoarea roșie a semaforului


Intră acum și în grupul de

Un bătrând de 78 de ani din Cornu Luncii a fost accidentat pe o trecere de pietoni de pe str. Universității din municipiul Suceava. Bărbatul s-a angajat în traversare pe marcajul pietonal, pe culoarea roșie a semaforului destinat pietonilor.

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 06:45. Șoferul implicat în accident, un sucevean de 52 de ani, a anunțat poliția și a oprit bătrânul, care a vrut să plece de la locul accidentului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță și a transportat pietonul la Spitalul Județean Suceava, acesta însă a plecat ulterior de la spital, refuzând să fie consultat și fără a primi nici un fel de îngrijiri.

Un alt accident cu implicarea unui pieton iresponsabil a avut loc la mijlocul aceleiași zile, în apropierea municipiului Vatra Dornei. Un conducător auto de 67 de ani din comuna Cârlibaba a acroșat o tânără de 17 ani din județul Botoșani, care se angajase în traversarea drumului în alergare, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dar i s-au recoltat și probe biologice de sânge la Spitalul municipal Vatra Dornei în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de