O tânără a ajuns la spital cu traumatisme grave după ce a căzut de pe balcon, fiind în stare de ebrietate după o petrecere de majorat


Intră acum și în grupul de

O tânără de 19 ani a suferit mai multe leziuni corporale grave după ce a căzut în gol de la circa 2,50 m, pe fundalul consumului de băuturi alcoolice.

În seara de duminică, tânăra a participat la o petrecere de majorat în localitatea Putna.

După miezul nopții, o prietenă a tinerii a hotărât s-o conducă către domiciliul acesteia, cu scopul de a o pune la somn, întrucât tânăra a consumat prea multe băuturi alcoolice.

Odată ce au ajuns la domiciliul fetei din localitatea Bivolăria, tânăra a urcat la etajul locuinței, a ieșit pe balcon, și din cauza stării avansate de ebrietate a căzut în gol circa 2,50 metri în fața casei. Balconul locuinței nu este prevăzut cu bara de protecție.

Imediat au fost sesizați organele abilitate, iar șa fața locului a sosit un echipaj din cadrul SMURD Vicovu de Sus, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuți. Aceasta a fost diagnosticată cu “TCC grav prin cădere, hemiblegie dreaptă H.I.C„ fiind transportată la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații amănunțite.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de