În noaptea de sâmbătă spre duminică polițiștii suceveni au lăsat fără permise 21 de șoferi


Intră acum și în grupul de

La sfârșitul săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu subunitățile din cadrul inspectoratului, au organizat şi desfășurat acțiuni tematice, pe linia combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, 267 de conducători auto testaţi alcoolscopic. Prin urmare, au fost constatate zece infracțiuni, din care două – conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului/refuz recoltare probe și câte patru – conducere fără pc/pc suspendat și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, au fost aplicate 97 de sancțiuni, în valoarea totală de 42.795 lei.

Pe lângă asta, polițiștii au reținut șase certificate de înmatriculare și 20 permise de conducere, din care nouă pentru alcool, patru pentru viteză, două pentru depășiri, iar restul pentru alte abateri.

În același timp, la Siret a avut loc o acțiune asemănătoare. În urma ei, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.650 lei, au reținut un permis de conducere, un certificat de înmatriculare și au ridicat un set de plăcuțe de înmatriculare.


Intră acum și în grupul de