Încă două cazuri de viteză excesivă în localitățile sucevene. În unul din ele un tânăr circula cu 126 km/h prin Suceava


Intră acum și în grupul de

Încă două cazuri de viteză excesivă prin localitățile sucevene au fost înregistrate duminica. Acestea completează lista de cu alte trei asemenea evenimente produse în cursul săptămânii trecute, la Dumbrăveni, Gura Humorului și Cacica.

Astfel, duminică noaptea, automobilul condus de un tânăr de 26 de ani a fost înregistrat de radarele polițiștilor circulând cu 126 km/h pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, vehiculul a fost oprit pentru control, iar testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat de conducătorul auto din comuna Forăști.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a conducătorului auto pentru încălcarea regimului legal de viteză și s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Tot duminică, pe DC 66 din comuna Verești a fost depistat un autoturism ce circula cu viteza de 71 km/h în localitate, adică cu 21 km/h peste limita admisibilă.

Mașina condusă de un localnic de 20 de ani a fost oprită, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a dispus sancționarea contravențională a conducătorului auto pentru încălcarea regimului legal de viteză și pentru faptul că, nu deținea asigurare RCA valabilă și s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de