Un bărbat a fost arestat după ce l-a lovit cu pumnul pe șeful de post al Poliției comunei Dornești


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat penal după ce l-a lovit cu pumnul pe șeful de post al Poliției comunei Dornești.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, miercuri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus punerea în mișcare acțiunea penală față de un bărbat, BVC, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

Infracțiunea a constat în faptul că, la aceeași dată, în jurul orelor 02:30, în timp ce persoana vătămată, șef de post la Poliția comunei Dornești, se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Dornești, bărbatul l-a fost lovit cu pumnul în zona feței.

Sursa citată arată că față de acesta s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus Arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului, începând cu data de 21.08.2019 și până la data de 19.09.2019.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.


Intră acum și în grupul de