Doi pietoni din Suceava au ajuns la spital după ce au fost loviți de autoturisme


Intră acum și în grupul de

Doi suceveni au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost accidentați de autoturisme pe străzile municipiului.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, ambele cazuri au avut loc marți.

Astfel, în jurul orei 08:30, un sucevean de 59 de ani a fost accidentat ușor de un autoturism ce efectuat un viraj la dreapta la intersecția străzii Privighetorii cu strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava. Pietonul se deplasa pe direcția Burdujeni către Ițcani.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a locului producerii accidentului – trotuar sau partea carosabilă și a persoanei vinovate de producerea evenimentului rutier.

În seara aceleiași zi, în timp ce efectua manevra de mers cu spatele pe strada Ioan Slavici din municipiul Suceava pentru a pătrunde pe strada Gheorghe Doja, un bărbat de 28 de ani a surprins și accidentat ușor o suceveancă de 84 de ani, care se afla în traversarea străzii în calitate de pieton, pe la conțul intersecției străzii Ioan Slavici cu strada Gheorghe Doja.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de