Informații noi despre accidentul de la ieșirea din Stroiești, în care au murit două persoane și au fost rănite alte patru


Intră acum și în grupul de

Un bărbat și soția sa au murit, joi seara, într-un grav accident produs pe DN 17, la ieșirea din Stroiești spre Ilișești. Mașina lor circula regulamentar, însă a fost lovită frontal de un alt autoturism care a pătruns pe contrasens.

Accidentul a avut loc în jurul orei 20:50.

Impactul s-a produs după ce un bărbat de 28 de ani din județul Botoșani, aflat la volanul unui BMW, s-a angajat neregulamentar în efectuarea unei depășiri, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW, condus regulamentar pe direcția municipiul Suceava spre comuna Ilișești, de către bărbatul de 60 de ani, care și-a pierdut viața.

Alături de el a decedat și soția s-a de 67 de ani, ocupanta locului de pasager din față.

Pe lângă asta, au fost răniți și persoanele aflate în BMW, respectiv șoferul și familia acestuia, soția și doi copii mici. Bărbatul a suferit un traumatism abdominal, femeia și unul din copii – contuzie coloană cervicală, iar celălalt copil – contuzie toraco abdominal stângă.

Toți patru au fost conduși la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Sfântu Ioan cel Nou de la Suceava.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost restricționat pe ambele sensuri de mers.

Totodată, șoferul BMW-ului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar ulterior i-au fost recoltate probe de sânge la Spitalul Județean Suceava, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor  de ,,vătămare corporală din culpă” și „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de