VIDEO // Pompierii ISU Suceava au salvat o vacă căzută într-un canal din localitatea Fântânele


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari ai ISU Suceava au avut, joi după amiază, o misiune mai puțin obișnuită. Aceștia au salvat o vacă căzută într-un canal din localitatea Fântânele.

Pompierii militari s-au deplasat la fața locului, cu o autospecială și o autoscară mecanică. Animalul, de vreo 350 de kilograme, a căzut în canal printr-o gaură pătrată cu latura de doar 0,75 metri.

Salvatorii au evaluat situația și au hotărât să lărgească orificiul prin care a alunecat animalul. Cu ajutorul unui baros au spart placa de ciment, iar un localnic a sărit în ajutor și cu un flex a tăiat marginea metalică.

Deoarece stăpânul se temea de reacția propriului animal, doi pompieri au intrat în canal, unde au asigurat vaca și i-au acoperit capul pentru a nu se speria și mai tare.

Potrivit ISU Suceava “curajul salvatorilor a fost completat de toată priceperea și îndemânarea colegului de pe autoscara mecanică, care a ridicat și a extras cu rapiditate animalul, fără să-l rănească. Totul e bine, când se termină cu bine!”

Până la urmă, animalul a fost salvat.

Misiune specială

Ieri după amiază, colegii noștri au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui animal, căzut într-un canal, în curtea unui cetățean din localitatea Fântânele.Pompierii militari s-au deplasat la fața locului, cu o autospecială și o autoscară mecanică, unde au găsit o biată vacă, de vreo 350 de kilograme, căzută în canal printr-o gaură pătrată cu latura de doar 0,75 metri.Salvatorii au evaluat situația și au hotărât să lărgească orificiul prin care a alunecat animalul. Cu ajutorul unui baros au spart placa de ciment, iar un localnic a sărit în ajutor și cu un flex a tăiat marginea metalică.Deoarece stăpânul se temea de reacția propriului animal, doi pompieri au intrat în canal, unde au asigurat vaca și i-au acoperit capul pentru a nu se speria și mai tare.Evident, curajul salvatorilor a fost completat de toată priceperea și îndemânarea colegului de pe autoscara mecanică, care a ridicat și a extras cu rapiditate animalul, fără să-l rănească.Totul e bine, când se termină cu bine!Văcuța a fost salvată, proprietarul fericit, echipajul pompierilor militari mulțumit pentru reușita unei noi misiuni de salvare!soundtrack: Finding Nemo – Original Soundtrack – Nemo Egg (Main Title)#IGSU #ISUSuceava #pompierimilitari #salvatori #totulebinecandseterminacubine

Gepostet von ISU „Bucovina" Suceava am Freitag, 30. August 2019

Intră acum și în grupul de