Doi copii și o femeie, răniți într-un accident rutier la Bosanci după ce șoferul mașinii în care se aflau a intrat pe contrasens și a lovit o autotutilitară


Intră acum și în grupul de

Doi copii de 4 și 12 ani și o femeie de 38 de ani au fost răniți, vineri seara, pe DJ 208 A în afara comunei Bosanci, într-un accident rutier.

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri seara, în jurul orei 21:15, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă pe DJ 208A în afara comunei Bosanci, un bărbat de 39 de ani din județul Constanţa, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a pătruns pe contrasens, moment în care, a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 53 de ani din comuna Ipoteşti.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a trei pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani, respectiv o femeie de 38 de ani, un minor de 12 ani și o minoră de 4 ani, toți din județul Constanța.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de