O Dacia Logan a ars în orașul Siret din cauza problemelor de natură electrică


Intră acum și în grupul de

Un automobil ce staționa în fața unui supermarket din orașul Siret a luat foc, cel mai probabil, din cauza unor probleme da natură electrică.

Incidentul a avut loc luni seara, la o zi după ce o autoutilitară a luat foc în mers între Suceava și Fălticeni din cauza unui scurtcircuit electric la acumulator.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 21.00, proprietara autoturismului, o localnică de 39 de ani, parcat autoturismul marca Dacia Logan pe refugiul dintre străzile Castanilor și 28 Noiembrie din localitate.

Femeia s-a deplasat într-un supermarket din apropiere, iar când s-a întors a observat că de sub mașină iese fum, ocazie cu care a solicitat sprijinul unor trecători, care au apelat serviciul de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Gărzii de Pompieri Siret, care au procedat la localizarea şi stingerea incendiului.

În urma incendiului, autoturismul a ars parțial în dreptul bordului din partea conducătorului auto, prejudiciul fiind de aproximativ 1.000 lei.

După stingerea incendiului pompierii militari au stabilit cauza producerii incendiului ca fiind de cauză de natură electrică, nefiind alte suspiciuni cu privire la cauzele izbucnirii incendiului.       


Intră acum și în grupul de