Un bărbat din Vatra Dornei a fost amendat pentru că a transportat fără acte 1,66 mc de lemn


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au amendat un bărbat din municipiul Vatra Dornei care transporta 1,66 mc de lemn, dar nu avea actele de proveniență și însoțire a materialului lemnos.

Autoutilitara condusă de acesta a fost oprită pentru control, luni seara, pe DJ 174D, pe raza localității Dorna Candrenilor.

La solicitarea polițiștilor, bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență și însoțire a materialului lemnos, declarând că acesta aparține unui cunoscut și îl transporta în municipiul Vatra Dornei la domiciliul acestuia.  

Polițiștii au solicitat sprijinul de specialitate al lucrătorilor din cadrul OS Dorna, care au procedat la inventarierea materialului lemnos încărcat în mijlocul de transport, rezultând cantitatea de 1,66 mc lemn foc esență fag, în valoare totală de 272,24 lei.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar în cauză s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a  întregii cantități de material lemnos, care a fost predată în custodie inginerului silvic din cadrul Ocolului Silvic Dorna.


Intră acum și în grupul de