Mașinile înmatriculate în străinătate luate la ochi de polițiștii suceveni


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava a organizat, joi, o acțiune punctuală pe linia verificării legalității documentelor vehiculelor înmatriculate în alte state precum și pentru prevenirea și combaterea conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influența alcoolului.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 125 de vehicule și tot atâtea persoane legitimate. Totodată, 110 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest.

Prin urmare, polițiștii au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 61.045 lei.

Pe lângă asta, au fost reținute cinci permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare, dintre care cinci pentru lipsa poliței de asigurare RCA.

Printre aceștia e și un bărbat de 48 de ani din Rădăuți, prins circulând pe DN 17 A fără a deține o poliță privind asigurarea obligației de răspundere civilă pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule (R.C.A) valabilă.

Pe parcursul acțiunii au fost constatate încălcări rutiere și de altă natură. De exemplu, un bărbat de 53 de ani din comuna Vicovu de Jos a fost amendat, marți, pentru că nu a respectat culoarea roșie a semaforului la intersecția străzii Grigore Alexandru Ghica cu strada Zefirului din municipiul Suceava.


Intră acum și în grupul de