Peste 20.000 pachete cu țigări de contrabandă au fost găsite într-o gospodărie din Ulma


Intră acum și în grupul de

Peste 20.000 de pachete de țigări de contrabandă au găsit polițiștii suceveni la domiciliul unui bărbat de 30 de ani din localitatea Ulma.

Polițiștii s-au deplasat, joi, la domiciliul acestuia întrucât dețineau date că bărbatul deține în garaj țigări de contrabandă.

Ajunși la fața locului, polițiștii au observat un autoturism de teren, la volanul căruia se afla un bărbat care încerca să iasă din curte, prin spatele locuinței, moment în care, conducătorul auto a fost somat să oprească, însă acesta nu s-a conformat, iar unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical.           

Ulterior, conducătorul auto a abandonat vehiculul și a fugit înspre locuință, polițiștii constatând faptul că, în interiorul autoturismului se aflau mai multe colete cu țigări de proveniență extracomunitară.

Continuând verificările, polițiștii au identificat în garajul locuinței și în curtea unui vecin mai multe colete învelite în folie de culoare neagră, motiv pentru care, s-a solicitat și obținut de la Judecătoria Rădăuți un mandat de percheziție domiciliară pentru imobilul în care locuiește bărbatul de 30 de ani.

Astfel, cu ocazia percheziției domiciliare, polițiștii au identificat cantitatea totală de 20.500 de pachete cu țigări de contrabandă.

Țigările în valoare de circa 210.000 lei au fost ridicate pentru cercetări, iar autoturismul de teren a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor infracțiunii, stabilirii vinovăției proprietarilor imobilului și tragerii acestora la răspundere penală.


Intră acum și în grupul de