Grupul „Inițiative pentru Bilca” a transformat un teren fără nicio utilitate într-o zonă de agrement. „Parcul Prieteniei” va fi inaugurat oficial duminică după amiaza


Intră acum și în grupul de

„Parcul Prieteniei” din comuna Bilca își va deschide porțile, duminică, la câteva luni de muncă după ce  ideea grupului „Inițiative pentru Bilca”, susținută și de autoritățile locale, a prins viață.

Astfel, de la un teren plin de crengi și care nu avea nicio utilitate, astăzi zona are un cu totul alt aspect.

Au fost amenajate alei de piatră printre copacii înalți, căsuța și locul de joacă pentru copii  e ruptă parcă dintr-o poveste, iar băncuțele, grătarele zidite, foișorul, terenul de volei (care e deja funcțional) și cel de fotbal (pentru care tocmai s-a semănat iarbă) așteptă să fie folosite.

Grupul „Inițiative pentru Bilca” și Primăria Comunei Bilca vă invită la deschiderea oficială a Parcului Prieteniei, un parc ce a arătat că cetățenii și autoritățile pot colabora frumos pentru cauze comune.

„Efortul a fost unul mare și la el au contribuit mulți bilcani, simpli cetățeni, tineri sau adulți, o contribuție importantă din partea primăriei comunei prin persoana domnului primar și fiecare bilcan care a simțit că avem cu toții o datorie să ne iubim comuna și să o facem frumoasă, atât cât ține de noi”, arată inițiatorii proiectului.

Parcul va fi inaugurat duminică, 8 septembrie, de la ora 17:00, iar evenimentul va continua cu un meci de volei, un picnic, o relaxare în hamacele aduse de colegii și chiar o proiecție de film, dacă vremea va permite.





Intră acum și în grupul de