Un adolescent de 15 ani a fost surprins la volanul unei mașini. Mai multe persoane l-au împiedicat să mai conducă autoturismul și au anunțat poliția


Intră acum și în grupul de

Luni, după miezul nopții, poliția a fost sesizată despre faptul că un adolescent a fost văzut conducând o mașină pe raza localității Iacobești din comuna Grănicești.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii deplasați la fața locului au identificat un adolescent de 15 ani din comuna Dărmănești, care a recunoscut faptul că, a condus autoturismul circa trei km.

Tânărul a mers de la domiciliul său până în localitatea Iacobești, iar acolo a fost împiedicat de mai multe persoane să mai conducă autoturismul în cauză și să se întoarcă acasă.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de