Doi tineri au fost răniți în accidente rutiere în județul Suceava. Unul a suferit leziuni grave


Intră acum și în grupul de

Luni noaptea au avut loc două accidente în urma cărora doi tineri suceveni au fost răniți. Unul dintre ei a suferit răni grave, arată IPJ Suceava.

Astfel, în jurul orei 02:20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E din localitatea Cornu Luncii, un tânăr de 23 de ani din orașul Frasin a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara cu semiremorcă condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 46 de ani din comuna Păltinoasa.

Imagine ilustrativă

Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 23 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto de 46 de ani  a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, acestuia și conducătorului auto de 23 de ani li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.        

În aceeași zi, în jurul orei 23:15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în afara orașului Milișăuți, ajuns la intersecția cu DJ 209K, un bărbat de 62 de ani din municipiul Rădăuți, nu a păstrat distanța  regulamentară în mers față de autoturismul condus în fața sa de un tânăr de 23 de ani din comuna Burla, care a frânat pentru a efectua un viraj la stânga, intrând în coliziune cu acesta.  

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 23 de ani care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.


Intră acum și în grupul de