Acasă Social Doi bărbați au fost răniți după ce mașina acestora a pătruns într-un...

Doi bărbați au fost răniți după ce mașina acestora a pătruns într-un șanț și s-a răsturnat pe terasamentul căii ferate. Șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați au fost răniți în urma unui accident petrecut miercuri noaptea, pe DN 2H din comuna Horodnic. După eveniment, aceștia s-au deplasat singuri la spital, însă nu au anunțat poliția despre cele întâmplate. Ulterior, după ce medicii au sesizat poliția, șoferul vehiculului a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Potrivit IPJ Suceava, șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns în șanț și s-a răsturnat pe terasamentul căii ferate.

Imagine ilustrativă


În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, un bărbat de 39 de ani din orașul Vicovu de Sus și a pasagerului din vehicul, un bărbat de 32 de ani din aceeași localitate.

Aproximativ peste jumătate de oră după accident, în jurul orei 01:00, bărbații s-au prezentat la o unitate medicală din municipiului Rădăuți având leziuni corporale, însă refuzând să declare ce s-a întâmplat.

Polițiștii deplasați la unitatea medicală i-au identificat pe cei doi. Bărbații au declarat faptul că, nu știu ce s-a întâmplat, au fost pasageri într-o mașină ce s-a răsturnat, după care, au plecat din spital.

Autoturismul a fost identificat de polițiști în jurul orei 01:40 răsturnat pe calea ferată și fără plăcuțele cu numărul de înmatriculare, în afara localității Horodnic de Jos.

Pe timpul cercetărilor, în jurul orei 03:00, conducătorul auto s-a prezentat la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus și a fost condus la spital, unde, a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de  „vătămare corporală din culpă”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version