O biciclistă din Straja a ajuns la spital cu fractură după ce a fost acroșată de un tânăr care s-a angajat în depășirea a trei vehicule. Acesta a plecat de la locul accidentului, dar a fost identificat


Intră acum și în grupul de

O femeie de 60 de ani a ajuns la spital după ce a fost acroșată, în timp ce se deplasa cu o bicicletă, de un automobil angajat într-o depășire periculoasă.

Alături de femeie, pe bicicletă se afla și nepoata acesteia de patru ani, care nu a suferit leziuni. După impact, șoferul autoturismului și-a continuat drumul.

FOTO: someseanul.ro

Accidentul a avut loc duminică, după amiază, pe DJ 209 G din direcția comuna Straja spre comuna Brodina.

Femeia a povestit că atunci când ajuns în dreptul Bisericii Ortodoxe de pe raza comunei Straja, aceasta a fost acroșată cu oglinda retrovizoare stângă, de un autoturism care circula din sens opus și care s-a angajat în depășirea unui număr de trei autovehicule, iar conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea fără să oprească la fața locului, spre orașul Vicovu de Sus.

Femeia a fost transportată la spital de către fiul acesteia, iar medicii au diagnosticat-o cu fractură la mâna stângă.

Ulterior, polițiștii au identificat autoturismul implicat în accident și pe șoferul acestuia, respectiv un tânăr de 20 de ani din comuna Straja.

Fiind audiat, tânărul a declarat faptul că este de acord să se împace cu persoana vătămată și este de acord să plătească cheltuielile de spitalizare, precizând în același context că nu știe, dacă din sens opus se deplasa o bicicletă întrucât nu a văzut.

Cu ocazia examinării autoturismului Audi A6, s-a constatat că oglinda retrovizoare din partea stângă prezintă avarii.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de