Procurorii au trimis în judecată un bărbat învinuit că a pătruns în locuința unei femei din Vatra Dornei și a violat-o timp de mai multe ore, cu cuțitul la gât


Intră acum și în grupul de

Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a trimis în judecată dosarul inițiat pe numele unui bărbat, învinuit că a pătruns în domiciliul unei femei, pe care a violat-o, amenințând-o cu un cuțit.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a transmis prin intermediul unui comunicat că dosarul a fost trimis în judecată în data de 1 octombrie, iar bărbatul se află în stare de arest preventiv.

Potrivit sursei citate, noaptea de 10/11.09.2019, în jurul orei 23:00, bărbatul a pătruns fără drept, prin forţarea unui geam şi prin escaladarea acestuia, în locuinţa femeiei.

Apoi, timp de câteva ore, a constrâns femeia să întreţină de mai multe ori raporturi sexuale cu el împotriva voinţei sale, prin constrângere fizică, ameninţând-o cu un cuţit pe care i l-a pus în zona gâtului (din cercetări a rezultat comiterea a patru raporturi sexuale în aceleaşi împrejurări).

S-a reţinut, de asemenea, că tot atunci, inculpatul a distrus un telefon mobil al persoanei vătămate rupându-l cu mâinile, după ce anterior a intrat fără drept în locuinţa acesteia.

Bărbatul a recunoscut săvârşirea faptelor. Astfel, acesta este învinuit de săvârşirea în concurs a infracţiunilor de viol, violare de domiciliu și distrugere.

Dosarul a fost instrumentat de către organele de cercetare penală din cadrul IPJ Suceava – Secţia de Poliţie Rurală Nr. 15 Vatra Dornei, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de