Un bărbat aflat sub control judiciar pentru patru infracțiuni a fost prins la furat în comuna Frătăuții Noi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 33 de ani, aflat de mai mult timp în conflict cu legea, a fost reținut de polițiști după ce a furat o bicicletă în comuna Frătăuții Noi.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, furtul a avut loc în noaptea de 28/29 septembrie.

Potrivit sursei citate polițiștii au stabilit faptul că, prin forțarea unui geam al unei societăți comerciale din localitate, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras o bicicletă în valoarea de 300 lei.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiștii, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificat ca fiind un localnic de 33 de ani, persoană cunoscută cu antecedente penale pentru comiterea de furturi și aflat sub control judiciar pentru săvârșirea a două infracțiuni de amenințare, o infracțiune de violare de domiciliu și o infracțiune de nerespectare a ordinului de protecție.

Bicicleta a fost recuperată și restituită persoanei vătămate.

Suspectul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru stabilirea unor măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de