Acasă Social Produse din pește fără acte de proveniență găsite în Bazarul Suceava. Vânzătorii...

Produse din pește fără acte de proveniență găsite în Bazarul Suceava. Vânzătorii au fost amendați


Intră acum și în grupul de

Polițiști din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice, în cooperare cu lucrători din cadrul DSVSA Suceava, în urma unor verificări în Bazarul Suceava au depistat pește oferit spre vânzare ce nu avea acte de proveniență.

Amintim că acum o zi, și în Piețele Agroalimentare Burdujeni au foste depistate asemenea cazuri.



Astfel, În Bazarul Suceava au fost depistați doi vânzători cu produse fără acte.

Prima, e o femeie de 55 ani, din mun. Suceava. Aceasta comercializa fără a deține documente legale de proveniență, cantitatea de 21.28 kg produse și subproduse din pește (conserve, caserole).

Femeia a fost sancționată cu două amenzi în cuantum de 5.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea și dirijarea către incinerare a produselor depistate, în valoare de 532 lei.

De asemenea, a mai fost depistat un bărbat de 29 ani, din mun. Suceava. Acesta comercializa fără a deține documente legale de proveniență, cantitatea de 27 kg produse și subproduse din pește (conserve, caserole), precum și  cantitatea de 13.2 kg produse de origine animală (unt).

Bărbatul de asemenea a fost sancționat cu două amenzi în valoare de 5.000 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea și dirijarea către incinerare a produselor depistate, în valoare de 1.335 lei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version