Un tânăr care a circulat, fără permis, cu 200 km/h a fost prins de polițiștii suceveni. Cu jumătate de an în urmă, acesta a fost condamnat cu suspendare pentru tâlhărie şi conducerea fără permis


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au identificat posesorul unui autoturism care a fost surprins câteva zile în urmă circulând cu aproximativ 200 km/h. S-a adeverit că la volanul mașinii se afla un tânăr care deja fusese condamnat pentru tâlhărie și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În zilele de 20 și 24 septembrie, polițiștii au surprins un Audi A4 care circula pe DN 2 și respectiv DN 17 din județul Suceava cu viteza de aproximativ 200 km/h. Atunci, șoferul mașinii şi nu a oprit la semnalele regulamentare de oprire ale echipajelor de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Suceava.

În urma investigaţiilor informativ operative şi a vizualizării camerelor de supraveghere de pe traseele urmate de conducătorul acestui vehicul, a fost identificat autoturismul ca fiind înmatriculat în Marea Britanie.

Tot în baza investigaţiilor informativ operative efectuate de către Biroul Rutier Suceava a fost identificat un tânăr de 21 ani din com. Dorneşti, care utilizează autoturismul în cauză la acest moment şi care a relatat despre modul cum a achiziţionat vehiculul după data de 24.09.2019, respectiv la 25.09.2019 de la un alt tânăr de 20 ani din com. Marginea.

S-a procedat în continuare la efectuarea de verificări şi a rezultat faptul că tânărul căutat nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” .

În acest sens, la data de 05.10.2019, orele 16:00, s-a emis un mandat de aducere pe numele tânărului de 20 de ani, întrucât în baza unor informaţii deţinute, acesta se deplasa pe DN2H, într-un autoturism, în calitate de pasager. Cu această ocazie, la ieşirea din mun. Rădăuţi spre mun. Suceava, polițiștii Biroului Rutier Suceava, au procedat la oprirea autoturismului cu care se deplasa acesta, sens în care a fost condus la sediul IPJ Suceava.

S-a aflat că tânărul, în luna iunie 2019, a fost condamnat de către Judecătoria Cluj cu suspendarea executării pedepsei, la o pedeapsă de 2 ani şi 4 luni de zile pentru săvârșirea infracţiunilor de „tâlhărie” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În baza probatoriului administrat față de acesta s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, de la 05.10.2019, orele 21:45 până la data de 06.10.2019, orele 21:45 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de