Un tânăr din Frasin a furat un autoturism lăsat neasigurat pentru „a se plimba”, dar la scurt timp a ajuns într-un parapet de protecție de pe marginea drumului


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani este cercetat penal după ce a furat au autoturism și a comis un accident în timp ce conducea vehiculul furat.

Mașina a fost sustrasă în noaptea 06/07.10.2019. Proprietarul a mărturisit că a lăsat autoturismul neîncuiat și cu cheile în contact în fața porții de acces în curtea locuinței sale din oraşul Frasin.

Imagine ilustrativă

Potrivit IPJ Suceava, în urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul a fost identificat abandonat pe DN 17 din comuna Ilișești, acesta prezentând avarii ca urmare a coliziunii cu parapetul de protecție de pe marginea drumului, fără însă a fi sustrase bunuri sau valori din interior.

Vehiculul a fost restituit proprietarului.

Totodată, urmare a activităților de cercetare desfășurate de polițiști, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată ca fiind un localnic de 21 de ani, care a recunoscut faptul că în dimineața zilei de 07.10.2019, în jurul orei 03.00, profitând de faptul că, autoturismul era neasigurat și cu cheile în contact l-a sustras cu intenția „de a se plimba”.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul posedă permis de conducere. Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural, însă nu au fost dispuse măsuri preventive privative de libertate întrucât bărbatul s-a împăcat cu autorul furtului autoturismului.


Intră acum și în grupul de