Trei persoane, printre care un copil, au fost rănite într-un accident rutier de lângă Gura Humorului, produs din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente între vehicule


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier cu implicarea a trei vehicule s-a produs, luni, pe DN 17, în afara localității Gura Humorului. În urma impactului au avut de suferit două femei și un copil.

Potrivit IPJ Suceava, un ieșean de 44 de ani, în timp ce conducea autoutilitara pe drumul menționat, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul care se deplasa în faţa sa, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoutilitara condusă de către un bărbat de 31 ani, din com. Valea Moldovei.

Acesta oprise aproape de axul drumului cu intenția de a efectua virajul la stânga. În urma impactului, autoutilitara condusă de bărbatul de 31 de ani a fost proiectată pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un tânăr de 21 ani, din com. Vama, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 25 ani și a unui minor de cinci ani, pasageri în autoutilitara condusă de bărbatul de 31 de ani, precum și a unei tinere de 19 ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 21 de ani.

Toţi cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, fiindu-le apoi recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de