Un adolescent din Udești, fără permis, depistat în trafic la volanul unui autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii expirate de șase ani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani din Udești este cercetat penal pentru trei infracțiuni la regimul rutier după ce a fost depistat în trafic la volanul unei mașini cu numere de înmatriculare expirate de șase ani,

Astfe, sâmbătă, polițiștii SPR 2 Ipotești, în timp ce efectuau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DC 68 Plăvălari, au  identificat în trafic autoturismul marca Fiat.

Autoturismul a fost oprit regulamentar, iar la volanul mașinii se afla un tânăr de 17 ani din satul Plăvălari, comuna Udești.

Fiindu-i solicitate documentele sale si ale autoturismului, acesta a  declarat ca nu posedă permis de conducere.

 În ceea ce privește documentele autoturismului, acesta a declarat ca nu le are asupra sa și că a cumpărat mașina de la o persoană cu care s-a întâlnit într-un sat pe care nu mai știe numele, iar vânzătorul i-a dat mașina cu numerele actuale însă nu a verificat dacă acesta sunt valabile.

Verificările în baza de date a Poliției Romane au evidențiat că tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul marca Fiat a fost înmatriculat provizoriu numerele fiind expirate din 24.12.2013.

  În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și conducerea unui vehicul cu numere false.(N.B.)


Intră acum și în grupul de