Un tânăr șofer băut a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-o boxă a unei spălătorii auto din Putna. Tânărul a fugit, dar a fost prins de polițiști


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 26 de ani din Putna a ajuns, sâmbătă seara, cu mașina într-o spălătorie auto din localitate, după care a fugit, fiind prind de polițiști.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă la ora 22:28, poliția a fost sesizată prin 112 că un autoturism a intrat într-o spălătorie din comuna Putna.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Putnei, ajuns în intersecția DN 2H cu drumul comunal Gura Putnei, un localnic de 26 ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns în curtea societății și apoi într-o boxă a spălătoriei auto.

Dina accident, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Șoferul a încercat să se sustragă de la fața locului și a fugit, fiind imobilizat la o distanță de aproximativ 200 metri față de locul incidentului.

El a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul este acum cercetat penal pentru  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de