Un interpret de muzică populară din Bacău, venit la Suceava pentru a face înregistrări, a încercat să se sinucidă în hotelul unde se cazase


Intră acum și în grupul de

Un interpret de muzică populară din Bacău, care venise de joi, la Suceava, pentru a face înregistrări, a încercat să se sinucidă în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Bărbatul (73 de ani) a încercat să se sinucidă provocându-și cu o lamă tăieturi la încheietura și pe antebrațul mâinii stângi.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, bărbatul s-a cazat, joi, într-o cameră a unui hotel din municipiul Suceava pentru că urma să înregistreze în următoarele zile mai multe piese muzicale într-un studio din municipiul Suceava.

În noapte de vineri spre sâmbătă, în timp ce se afla în camera hotelului, bărbatul a încercat să se sinucidă.

El s-a așezat în cada din baia camerei și cu lamă și-a provocat tăieturi la încheietura și antebrațul mâinii stângi, cu intenția de a-și lua viața.

Constatând că tentativa a eșuat s-a târât până pe pat, unde, dimineața a sunat un prieten, spunându-i ce a făcut.

Prietenul acestuia a sesizat recepția hotelului și a anunțat situația, iar un echipaj medical a sosit și i-a acordat îngrijiri medicale de urgență după care bărbatul a fost  transportat la Spitalul Județean Suceava unde a fost diagnosticat cu „sindrom depresiv, tentativă catalitică”.

Bărbatul este în afara oricărui pericol și urmează să fie examinat din punct de vedere psihiatric.


Intră acum și în grupul de