O adolescentă din Sucevița a murit după ce a fost accidentată de o mașină. Tânăra traversa strada printr-un loc nepermis


Intră acum și în grupul de

O adolescentă de 15 ani a murit, astăzi, după ce a fost accidentată de o mașină.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 4 decembrie, în comuna Sucevița, în dreptul magazinului ”La Doi Pași” din localitate.

Adolescenta se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără a se asigura timp în care a fost accidentată de autoutilitara Ford Tranzit, condusă de un bărbat de 38 de ani din Rădăuți.

Fata a fost lovită cu partea din stânga față a autoutilitarei și proiectată spre înainte pe partea carosabilă. În aceste condiții ea a suferit leziuni grave și a fost preluată de ambulanță pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a decedat la orele 12.00.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări ale polițiștilor, vinovăția producerii accidentului aparține adolescentei, care traversa strada neregulamentar, urmând ca în urma cercetărilor să se stabilească și o eventuală culpă a conducătorului auto.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de