Un bătrân din satul Falcău a murit în urma unui incendiu provocat de o instalație de Crăciun


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 73 de ani a murit, în această dimineață, în propria casă intoxicat cu fumul degajat de o instalație de Crăciun care a luat foc.

Pompierii au fost anunțați despre incendiu la ora 07:20. Astfel, la fața locului, respectiv la o locuință din satul Falcău, comuna Brodina, au intervenit Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus cu o autospecială de stingere, ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Aceștia au găsit locuința inundată cu fum, iar în interior, pe un pat, se afla proprietarul, în stare de inconștiență. Bărbatul nu a putu fi salvat, iar cadrele medicale au declarat decesul acestuia.

Potrivit Purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată,  în încăperea respectivă s-a produs un incendiu, cel mai probabil de natură electrică, generat de o instalație de Crăciun montată la fereastră, incendiu care s-a manifestat cu degajări mari de fum și gaze toxice. Au ars elementele plastice ale instalației, tâmplăria din lemn a ferestrei și alte elemente combustibile din zonă.


Intră acum și în grupul de