Detaliile accidentului de pe șoseaua de centură a Sucevei. Șoferul care și-a pierdut viața a scăpat mașina de sub control și a intrat în coliziune frontală cu un autocamion


Intră acum și în grupul de

Un bărbat și-a pierdut viața, luni, în urma unui accident rutier produs pe șoseaua de centură a municipiului Suceava, pe raza comunei Șcheia.

Potrivit ultimelor informații, impactul a avut loc în jurul orelor 11:20, pe VO2P Suceava, km 5 + 470m.

În aceste împrejurări, un bărbat de 39 de ani din satul Stroiești, fiind la volanul autovehiculul  marca Skoda, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu format din autoutilitara marca DAF și remorca.

În urma impactului, șoferul de 39 de ani a decedat.

Celălalt conducător implicat în accident, un bărbat de 58 ani din com. Dumbrăveni, a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 La fața locului s-a deplasat o echipă a ISCTR Suceava, în vederea efectuării de verificări cu privire la autoutilitara implicată în accident.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de