Trei mașini avariate în cartierul Obcini după ce un sucevean băut a scăpat de sub control un autoturism de teren. Bărbatul a fost reținut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani, din mun. Suceava, a avariat trei mașini ce staționau pe str. Slătioarei din Suceava. El a fost reținut după ce a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei.

Evenimentul rutier a avut loc miercuri, aproape de miezul nopții. Suceveanul, se deplasa dinspre “Blocul Armatei”  spre magazinul DanyGry, însă, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterală cu cele trei autovehicule parcate pe partea dreaptă a drumului.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astfel, bărbatul a fost reţinut la data de 12.12.2019, în baza ordonanţei de reţinere dispusă la data de 12.09.2018, de către organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei municipiului Suceava – Biroul Rutier, pentru o perioadă de 24, respectiv 12.12.2019-ora 04:00-13.12.2019-ora 04:00. Acesta a fost încarcerat în cadrul CRAP al IPJ Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „refuzul de la prelevarea de mostre biologice”.


Intră acum și în grupul de