Țigări de contrabandă în valoare de peste 10.000 lei confiscate de polițiști la Rădăuți


Intră acum și în grupul de

O patrulă din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a identificat doi bărbați care dețineau câteva sute de pachete cu țigări de contrabandă, achiziționate dintr-o parcare de lângă Punctul de trecere al frontierei Siret.

Cei doi se deplasau în calitate de pasageri într-un autoturism oprit pentru control, luni seara, pe strada Calea Cernăuți din Rădăuți.

Potrivit IPJ Suceava, autoturismul condus de un bărbat de 63 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc în care se aflau ca pasageri, cei doi bărbaţi, unul de 46 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc și celălalt de 62 de ani din orașul Gura Humorului.

În urma verificării autoturismului, polițiștii au constatat faptul că, în bagajele celor doi pasageri se aflau țigări de contrabandă, respectiv bărbatul de 46 de ani avea cantitatea de 640 de pachete cu țigări, iar cel de 62 de ani, cantitatea de 228 de pachete cu țigări, bunuri pentru care, aceştia au declarat că le-au achiziţionat dintr-o parcare de lângă Punctul de trecere al frontierei Siret, fără să poată prezenta documente legale de provenienţă.

Țigările în valoare de circa 10.400 lei au fost confiscate, în cauză s-a întocmite două dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, ce vor fi soluționate procedural.


Intră acum și în grupul de