Un sucevean a fost rănit după ce peste el a căzut o bovină care fusese acroșată de o mașină. Bărbatul tocmai cumpărase animalul și îl ducea de lanț spre casă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost rănit după ce bovina pe care o aducea acasă a fost lovită de o mașină și a căzut peste bărbat, iar șoferul a părăsit locul accidentului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă seara, un bărbat de 47 ani din comuna Zamostea, mergea pe jos pe partea dreaptă a drumului județean DJ 291 A, ducând de lanț o bovină pe care o cumpărase, iar în spatele său mergea și soția sa.

La un  moment dat, din spate a trecut un autoturism ce a acroșat bovina care a suferit leziuni și s-a răsturnat peste bărbat, provocându-i traumatisme la piciorul stâng și la cotul drept.

Șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea de DJ 291 A în direcția orașului Siret.  

Bărbatul de 47 de ani  a fost preluat de un echipaj de ambulanță fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a fost identificat şi șoferul care a provocat accidentul, un tânăr de 22 de ani din comuna Zamostea

 Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest având 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de