Acasă Social O femeie din Vama care a fost implicată la sfârșitul anului trecut...

O femeie din Vama care a fost implicată la sfârșitul anului trecut într-un accident rutier în Italia a murit la Spitalul Județean Suceava. Ea nu a solicitat sprijin medical, iar la întoarcerea în țară starea de sănătate s-a agravat


Intră acum și în grupul de

O femeie de 67 de ani din comuna suceveană Vama a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă în Spitalul Județean de Urgență Suceava, aceasta fiind victima unui accident rutier în Italia.

Polițiștii suceveni au constatat că, în perioada noiembrie-decembrie 2019, femeia a fost implicată într-un accident rutier în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun în Italia, în apropierea orașului Cesena, din regiunea Toscana.



La acea dată femeia nu a solicitat sprijin medical sau juridic și la începutul lunii decembrie a anului 2019 s-a întors la adresa de domiciliu din comuna Vama.

În data de 19 decembrie starea de sănătate a acesteia s-a agravat, motiv pentru care a fost internată în Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”, iar în timpul internării starea de sănătate a numitei a continuat să se agraveze astfel că în noaptea de vineri spre sâmbătă s-a constatat decesul.

În acest caz se va efectua necropsia în vederea stabilirii cauzelor morții și a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version