Detaliile accidentului în lanț de pe DN 2, în care au fost rănite cinci persoane. Impactul s-a produs din cauza nepăstrării distanței între mașini


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule s-a produs duminică seara pe DN 2 la intersecția spre localitatea suceveană Pătrăuți. Precum am anunțat anterior, în acest accident au fost rănite cinci persoane, inclusiv un copil.

Astfel, la cele relatate adăugăm faptul că accidentul a avut loc în jurul orelor 17:40. Impactul s-a produs după ce un sucevean de 75 de ani, fiind la volanul unei Dacii Logan, a ajuns din spate o coloană de autovehicule formată în fața sa.

Urmare a nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers față de autoturismul marca Volkswagen care circula în fața sa (ultimul din coloană), condus de către un bărbat de 46 ani din comuna Vadu Moldovei, suceveanul a intrat în coliziune față-spate cu acesta.

La rândul său, din impact, autovehiculul marca Volkswagen a fost proiectat în autovehiculul care circula în fața sa în aceeași direcție, marca Skoda, condus de către un bărbat de 27 ani din localitatea Păltinoasa.

Astfel, în urma accidentului cinci persoane, cu vârste cuprinse între 10 și 68 de ani, au suferit răni ușoare.

Totodată, cei trei conducători auto implicați în accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ulterior acestora li s-au recoltat probe biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de