CAS Suceava a suplimentat bugetul pentru servicii medicale și medicamente cu 38 milioane lei


Intră acum și în grupul de

CAS Suceava a anunțat, miercuri, faptul că a suplimentat cu suma de 38 milioane lei bugetul alocat pentru anul 2020 pentru servicii medicale și medicamente.

Potrivit Președintelui Director General CAS Suceava, Ec. Victor Cristi Bleorțu, suma va fi alocată pentru servicii medicale, medicamente, servicii medicale spitalicești, dispozitive medicale, analize de laborator și imagistică medicală, pentru luna februarie.

La această se adaugă și suma de 162,4 milioane lei alocată spitalelor pentru plata creșterilor salariale ale personalului încadrat în unități sanitare publice, pentru anul 2020.

CAS Suceava mai menționează că a fost suplimentat cu 18,3 milioane lei și bugetul necesar pentru plata certificatelor de concedii medicale depuse de angajatori, suma totală alocată pentru anul 2020 fiind de 20,3 milioane lei.

Suplimentarea bugetului Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, aprobată de CNAS, permite derularea în bune condiții a contractelor încheiate cu furnizorii pentru serviciile medicale acordate asiguraților din județul Suceava, mai adaugă sursa citată.


Intră acum și în grupul de