Se apropie ziua surorii tale? TOP 5 idei de cadouri cu care o vei impresiona


Intră acum și în grupul de

Sora ta este cea mai buna prietena, cel mai tare sprijin si una dintre singurele persoane care iti sunt sunt alaturi neconditionat. Ce motiv mai bun decat ziua ei de nastere, este sa ii arati cat de importanta este pentru tine? Cautarile nu sunt usoare, insa cel mai important este sa ii daruiesti ceva util si pe placul ei. Tu o cunosti mai bine decat oricine, deci este imposibil sa nu iti treaca ceva prin minte. Daca, totusi, esti in pana de idei, iata un top din care te poti inspira!

Top 5 idei de cadouri pentru sora ta

  • O vacanta doar pentru voi doua

Sora ta iubeste calatoriile, ii place sa viziteze locuri noi si sa aiba parte de tot felul de experiente? Atunci, tocmai ai gasit cadoul potrivit pentru sora ta. Ce spui sa planifici o vacanta sau o excursie, doar pentru voi doua, in secret? Sigur a mentionat macar un loc unde iti doreste sa ajunga, iar tu poti actiona in acest sens. O sa aveti parte de o experienta de neuitat doar voi doua!

  • Cizmele mult dorite

Ca orice femeie, si sora ta sigur iubeste pantofii si isi doreste sa aiba cat mai multi. Avand in vedere ca se apropie zapezile si temperaturile scazute, o pereche de cizme de dama calduroase si in ton cu moda reprezinta o idee foarte buna! Te poti orienta in functie de stilul ei si asa ii vei alege perechea potrivita. Sora ta va aprecia gestul si se va bucura sa primeasca ceva practic si necesar.

  • Rama foto

Amintirile sunt cel mai frumos cadou.  Ce spui de o rama foto in care sa incorporezi cele mai dragi amintiri ale voastre? Sigur aveti fotografii de cand erati bebelusi, pana la varsta actuala. Alege cele mai amuzante si frumoase poze si daruieste-i un cadou total unic. O sa isi aminteasca cu drag de fiecare clipa petrecuta alaturi de tine si fiecare fotografie imortalizata in cele mai amuzante momente!

  • O zi la Spa

Orice femeie are nevoie de o zi de relaxare pentru a-si incarca bateriile. Ce spui de un astfel cadou pentru sora ta? Poti merge alaturi de ea la o zi de rasfat, unde o sa va simtiti ca doua printese. Pe langa faptul ca vei petrece timp alaturi de ea, o sa va bucurati de o zi plina de bucurie si masaje care mai de care mai relaxante.

  • Parfumul preferat

Daca nu ai timp pentru prea multe cautari, poti merge la sigur si ii poti achizitiona parfumul preferat. In caz ca nu stiai, parfumul este un cadou destul de intim si se daruieste doar persoanelor alaturi de care ai o relatie apropiata, la fel cum este si sora ta. Este un cadou util, iar surioara ta o sa il foloseasca cu drag.

In concluzie, te-ai hotarat? Ce este pe placul surorii tale? Important este gestul, iar orice vei alege, aceasta se va bucura ca te-ai gandit la ea! (S.O.C.)

surse foto: shutterstock.com, pinterest.com


Intră acum și în grupul de