Un bărbat a fost reținut după ce, fiind băut la volan, a acroșat o mașină parcată pe bd. George Enescu din Suceava


Intră acum și în grupul de

Plimbarea cu mașina s-a terminat pentru un sucevean de 42 de ani cu arest.

Mai exact, suceveanul conducea, joi seara, un vehicul pe care erau montate plăcuțe cu număr de circulație provizoriu pe bd. George Enescu din Suceava. La un moment dat, în vecinătatea unui imobil, acesta nu s-a asigurat la schimbarea direcției de deplasare și a acroșat un autoturism parcat, în urma accidentului rezultând avarierea autoturismelor.  

FOTO: satmareanul.net

Polițiștii care au ajuns la fața locului l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital în prezenţa cadrelor medicale, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizaţia provizorie de circulaţie fiind expirată din data de  31.10.2019.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, iar în urma probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 42 de ani, care a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de