Inspectorul şcolar general adjunct al județului Suceava Cristian Cuciurean a demisionat din funcţie


Intră acum și în grupul de

Profesorul Cristian Cuciurean a demisionat vineri, 31 ianuarie 2020, din funcţia de inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, a declarat pentru NewsBucovina că demisia inspectorului şcolar general adjunct al instituţiei a fost înaintată în cursul după-amiezii de vineri, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al instituţiei, acesta invocând motive personale.

Anuţei a spus că profesorul Cristian Cuciurean va reveni la catedră la Colegiul Silvic “Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc.

Profesorul Cristian Cuciurean a ocupat funcţia de inspector şcolar general adjunct al ISJ Suceava în perioada 2011-2012 şi în perioada 2015-2020, iar în anul 2012 a ocupat funcţia de inspector şcolar general timp de câteva luni, dar şi în perioada aprilie-mai 2018.

Cuciurean a mai asigurat interimatul postului de inspector şcolar general al ISJ Suceava şi în perioada 14 martie -7 august 2019.

De menţionat este că Ministerul Educației şi Cercetării a lansat vineri, 31 ianuarie 2020, în consultare publică  metodologiile pentru organizarea concursului de ocupare a funcţiilor de inspectori şcolari/inspectori şcolari generali şi adjuncţi/directori CCD.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de