Două persoane din Suceava au ajuns la spital în urma unui accident în care au fost implicate trei mașini. Impactul s-a produs după ce un tânăr a ignorat indicatorul „STOP” și nu a acordat prioritate de trecere


Intră acum și în grupul de

Doi suceveni, un tânăr de 19 ani și o femeie de 52 de ani, au ajuns la spital fiind răniți într-un accident rutier produs duminică dimineața, pe DJ 176 din comuna Vatra Moldoviței.

Potrivit IPJ Suceava, evenimentul rutier s-a produs după ce tânărul de 19 ani, care conducea o autoutilitară, ajuns la intersecția cu DN 17A, nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” și nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei conduse regulamentar de un localnic de 36 de ani, intrând în coliziune laterală cu aceasta.

Din impact, autoutilitara condusă de tânărul de 19 ani a ricoșat și a pătruns pe contrasens, unde, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 65 de ani din comuna Moldovița, oprit în zona intersecției pentru a acorda prioritate de trecere.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară atât a conducătorului auto de 19 ani, cât și a unei femei de 52 de ani, pasageră în aceeaşi autoutilitară.

Cei doi au fost transportați cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de