Acasă Social Detaliile accidentului de la Roșiori cu doi răniți. Un șofer de autocamion...

Detaliile accidentului de la Roșiori cu doi răniți. Un șofer de autocamion a lovit autoturismul care circula în fața sa și l-a proiectat în șanțul din partea stângă


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost rănite, vineri după amiaza, în urma unui accident rutier produs pe DN 2 pe raza comunei Roșiori.

Poliția Județeană Suceava precizează că în urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 44 de ani din Vadu Moldovei în timp ce conducea o autoutilitară MAN pe DN 2-E-85, din direcția Drăgușeni către Fălticeni, nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul  care se afla în fața sa, marca Renault, condus de un bărbat de 62 de ani, din comuna Forăști, acroșându-l în partea din spate și proiectându-l în șanțul din partea stângă privind direcția sa de mers.



Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Fălticeni, fără a rămâne internat și, de asemenea, a fost accidentată ușor și o femeie de 63 de ani, din comuna Forăști, pasager în autoturism.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ și li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version