Patru şcoli din Suceava şi Fălticeni au suspendat parţial cursurile din cauza absenteismului determinat de infecţiile respiratorii sau de gripă


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava a informat, miercuri, că patru şcoli din Suceava şi Fălticeni au suspendat parţial cursurile din motive de absenteism cauzat de infecţii respiratorii sau de gripă.

Astfel,  Şcoala Gimnazială ”Ion Creangă” Suceava, care are confirmate câte trei cazuri de gripă la clasele a II-a  A (34 elevi), a I-a F (28 elevi), a II-a D (36 elevi) şi a VII-a A (30 elevi), a suspendat cursurile la aceste clase în perioada 20-21 februarie, în această şcoală fiind menţinută suspendarea cursurilor şi la clasa a I-a C (36 elevi).

Potrivit ISJ Suceava, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava sunt confirmate trei cazuri de gripă la clasa a II C-a  (30 elevi), suspendarea cursurilor la această clasă fiind prevăzută pentru   perioada 20-21 februarie.

La Şcoala Gimnazială Nr. 4 Suceava sunt suspendate cursurile la clasa a IV-a A (28 elevi) din motive de absenteism cauzat de infecţii respiratorii, în perioada 19-21 februarie.

La Şcoala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” Fălticeni sunt confirmate câte trei cazuri de gripă la clasele a II-a  A (36 elevi), a V-a A (24 elevi) şi la a VI-a A (25 elevi), iar suspendarea cursurilor la aceste clase are loc în perioada 20-21 februarie.

(L.B.)


Intră acum și în grupul de