Două persoane au fost reținute în urma a șapte percheziții efectuate la Suceava, în cadrul unui dosar penal privind contrabanda cu țigări


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava, având ca forțe de sprijin lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava au efectuat, miercuri, șapte percheziții domiciliare.

Perchezițiile au vizat persoanele implicate în contrabanda cu țigări, care alimentau piața neagră din mun. Suceava și nu numai.

Astfel, urmare a perchezițiilor desfășurate au fost descoperite și indisponibilizate țigări de contrabanda, telefoane mobile, cartele telefonice și suma de 10.000 lei.

La finalizarea perchezițiilor domiciliare, au fost aduse patru persoane la sediul Poliției pentru audieri și pentru dispunerea de măsuri specifice sau formularea de propuneri procedurale.

În acest sens, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, față de suspecții un bărbat de 41 ani, din mun. Rădăuți și un alt bărbat, de 62 ani, din or. Gura Humorului.

Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”, urmând ca în cursul zilei de astăzi, bărbații să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul S.I.C.E – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităților infracționale, precum și în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de