Acasă Social Trei șoferi băuți au fost prinși într-o singură seară pe șoselele județului...

Trei șoferi băuți au fost prinși într-o singură seară pe șoselele județului Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au identificat, în cursul serii de miercuri, trei șoferi care au condus mașini în stare de ebrietate.

Astfel, în jurul orei 17:00, pe raza com. Păltinoasa, pe D.N. 17, polițiștii l-au identificat în trafic pe un bărbat de 39 ani, din or. Gura Humorului, care conducea autoturismul marca VW Touran, și întrucât acesta emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.



Apoi, la 20:50, o patrulă a oprit pe DC din satul Uncești, com. Buneşti, autoturismul marca Citroen, condus de către un bărbat de 30 ani, localnic și întrucât acesta emana miros de băuturi alcoolice, s-a procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La final, în jurul orei 21:30, pe D.J. 208B, pe raza loc. Siminicea, a fost oprit autoturismul marca VW, condus de Gușet Mihai, de 53 ani, din localitate. Întrucât emana halenă alcoolică, Gușel Mihai a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.    

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea uni vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version