Poliţia de Frontieră poate fi apelată la un număr unic


Intră acum și în grupul de

Potrivit comisarului pentru Relaţii Publice din cadrul IJPF Suceava, Ilie Poroch- Seriţan, începând cu data de 1 august, numărul unic de informare al Poliţiei de Frontieră Română, pe întreg teritoriul ţării, este 021.9590.

„Poliţia de Frontieră Română, instituţie aflată în slujba cetăţeanului, informează populaţia că începând cu data de 01.08.2009, are ca număr unic de informare, numărul de telefon 021.9590. Acest serviciu va funcţiona non-stop, la nivelul inspectoratului general, persoanele interesate putând primi informaţii utile privind trecerea frontierei de stat, respectiv documentele necesare, condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare în funcţie de scopul călătoriei, etc.”, precizează comisarul Poroch.

Totodată, apelând numărul 021.9590, cetăţenii pot afla toate informaţiile de interes public ce au legătură cu trecerea / zona de frontieră sau pot semnala incidente neplăcute survenite în traficul transfrontalier, înregistrarea unor fapte care aduc atingere imaginii instituţiei şi implicit calităţii de funcţionar public cu statut special, etc.

„Poliţia de Frontieră Română manifestă în continuare transparenţă şi deschidere cu privire la problemele cetăţenilor şi buna desfăşurare a activităţilor specifice din zonele de competenţă, în concordanţă cu practicile uniunii Europene”, mai spune comisarul sucevean.


Intră acum și în grupul de