Scandal cu pumni între o femeie din Siret și președintele unei asociații de proprietari din aceiași localitate


Intră acum și în grupul de

Poliția cercetează circumstanțele unui scandal petrecut miercuri dimineața în incinta unei asociații de proprietari din Siret.

Potrivit primilor date, o localnică de 55 de ani s-a prezentat la președintele asociației, un bărbat de 63 de ani, pentru a depune o sesizare. Din motive deocamdată necunoscute, între cei doi a izbucnit un conflict.

Femeia a începând să facă scandal în incinta biroului. În aceste împrejurări, bărbatul a ieșit din birou, iar femeia s-a dus după el continuând să-i adreseze cuvinte jignitoare, apoi l-a lovit  atât cu mâna, cât și cu poșeta, fiind oprită de către martorii oculari.

Apoi, femeia și-a dat seama că a uitat telefonul și ochelarii în biroul asociației și a intrat de unde și-a luat bunurile, apoi când a ieșit afară aceasta susține că a fost lovită de către bărbatul în cauză.

Astfel, femeia a apelat 112 sesizând că a fost agresată și că i s-a luat telefonul, deși aceasta avea telefonul asupra sa în momentul sesizării.

Femeia a fost transportată cu ambulanța SMURD la Spitalul orășenesc Siret pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticată cu „traumatism minor la nivelul feței”, fără a rămâne internată.

Aceasta a mai declarat că urmează să introducă plângere penală împotriva bărbatului, care, la rândul său, a declarat că nu introduce plângere penală împotriva femeii.

În cauză se efectuează din oficiu  cercetări  cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de