Polițiștii suceveni au luat la ochi șoferii care conduc în stare de ebrietate: 14 permise au fost retrase și aproape 100 de amenzi aplicate


Intră acum și în grupul de

În perioada 28 februarie – 01 martie, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni pe raza județului, pe una din principalele cauze generatoare de evenimente rutiere grave, respectiv conducerea de vehicule pe drumurile publice de către persoane aflate sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Suceava, cu această ocazie au fost testați cu aparatul etilotest 320 conducători auto și aplicate 97 sancțiuni contravenționale în valoare de 44.310 lei.

Tot în cadrul acțiunii polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 14 permise de conducere, dintre care trei pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 11 pentru alte abateri rutiere și au retras patru certificate de înmatriculare.

Printre cei care au fost prinși conducând sub influința băuturilor alcoolice se numără și un bărbat de 45 de ani din Valea Moldovei care a intrat cu mașina în gardul unui vecin. News Bucovina a scris despre acest caz aici.


Intră acum și în grupul de