O nouă rundă de dezinfecție totală la Fălticeni va începe vineri. Posesorii de autoturisme sunt rugaţi să le mute temporar în garaje sau în curţi


Intră acum și în grupul de

Primăria Municipiului Fălticeni anunță că în perioada 3-6 aprilie 2020, se va organiza o nouă acţiune de dezinfecţie a străzilor şi trotuarelor care aparţin domeniului public, dar şi a scărilor de bloc.

Potrivit sursei citate, acţiunea se desfăşoară cu utilaje ale Cooperativei Agricole „Livezile” din Fălticeni, puse la dispoziţie benevol de către membrii cooperativei, cărora le mulţumim pentru implicare şi disponibilitate. Pentru dezinfecţia pe trotuare, alei şi blocuri, vor fi utilizate atomizoarele aflate în dotarea Direcţiei de Utilităţi Publice.

Acţiunea de dezinfecţie va începe vineri, 3 aprilie, la ora 08.30, pe cinci sectoare stradale şi un sector trotuare – alei, coordonate de primarul Gheorghe Cătălin Coman, viceprimarul Constantin Bulaicon, directorul Cătălin Costea, directorul executiv  Anton Naforniţă, şef secţie Claudiu Stratulat, şef secţie Adriana Miron.

În măsura posibilităţilor, posesorii de autoturisme sunt rugaţi să le mute temporar în garaje sau în curţi.

Având în vedere recentele măsuri dispuse la nivel naţional, în contextul pandemiei de coronavirus, acţiunea programată la sfârşitul săptămânii urmăreşte şi dezinfectarea tuturor scărilor de bloc din Fălticeni, în cursul zilei de vineri, 3 aprilie. Proprietarii de apartamente / locatarii sunt rugaţi să evite circulaţia pe casa scării timp de 2 ore, după aplicarea substanţei dezinfectante, menționează Primăria Fălticeni.


Intră acum și în grupul de