Un bărbat a fost plasat în arest după ce a tâlhărit o femeie la parterul blocului în care aceasta locuiește. Femeia a ripostat și nu a permis infractorului să-i smulgă poșeta în care se aflau 20.000 lei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat este cercetat penal pentru tâlhărie calificată, comisă acum o lună. Acesta se află în arest.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului anunță că Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului  a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit sursei citate, fapta a avut loc în data de 7 martie, în jurul orelor 22:45. Atunci, femeia se afla în magazia pe care a amenajat-o într-un apartament situat la parterul blocului în care domiciliază. După ce în prealabil şi-a urmărit victima, bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu pumnii în zona feţei, i-a smuls din mână telefonul mobil şi a încercat să-i smulgă şi poşeta pe care femeia o ţinea la piept cu ambele mâini şi în care se afla suma de 20.000 lei.

Datorită faptului că femeia a ripostat, tâlharul nu a reuşit să-i smulgă poșeta.

Cu toate acestea, femeia a avut de suferit leziuni pentru a necesitat pentru vindecare un număr de 11-13 zile de îngrijiri medicale, mai arată sursa citată.   


Intră acum și în grupul de