Spitalul Județean Suceava a primit donații constând în echipament de protecție împotriva COVID-19 de la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova


Intră acum și în grupul de

În condițiile în care tot mai multe spitale au anunțat că nu au echipamente şi cer ajutor, Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova a donat 2.000 de măști de protecție, 300 de mănuși, 30 de combinezoane, 30 de viziere pentru medicii şi cadrele medicale de la Spitalul Județean Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă, încă de la declararea pandemiei Biserica Adventistă a luat decizia sistării întrunirilor religioase și susținerea acțiunilor de voluntariat și sprijin material pentru a veni în sprijinul acțiunilor de combatere și limitare a răspândirii virusului COVID-19. În continuare se fac eforturi pentru găsirea de soluții pentru a veni în ajutorul celor afectați din toate județele din zona Moldovei.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova a alocat un buget substanțial pentru susținerea spitalelor din județele Suceava, Botoșani, Iași, Vaslui, Neamț, Bacău, Galați, Vrancea, se arată în comunicat.

Echipamentele de protecție donate de Biserica Adventistă pentru Spitalul Județean Suceava au fost deja distribuite personalului medical, urmând ca alte donații și acțiuni de susținere să fie făcute în următoarele zile, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de